Om Lotus Belle

Lotus Belle Tents Ltd. holder til i Bristol, Storbritannia. Designeren bak er Harriet Seddon. Les og hør historien om teltenes design her.

Lotus Belle-designer Harriet Seddon har gjort noe som mange drømmer om, nemlig å gjøre lidenskapen hennes om til sitt arbeid. Hun vokste opp i Sør-England og tilbrakte somrene med familien på campingplasser og begynte å designe telt. I en alder av 19 år, da hun studerte design, begynte Harriet å jobbe med det som senere skulle bli Lotus Belle.

 

I 2012 startet den kommersielle produksjonen av Lotus Belle-telt. Ved å bruke gode, slitesterke materialer ønsket hun å gjøre unna bruk-og-kast-kulturen avblant annet plasttelt. Mottoet hun utarbeidet var derfor: Telt for livet, ikke søppelfyllingen!

 

I løpet av kort tid har Lotus Belle blitt anerkjent over hele verden i glamping-scenen og teltene våre finnes nå på alle kontinenter og i de vakreste hjørnene av verden. I snart ti år har vi designet og produsert estetiske glampingtelt med det karakteristiske klokkeformede designet.

 

Lotus Belle er den perfekte løsningen for de som ønsker å supplere ekstra komfort til den tradisjonelle campingopplevelsen. Enten det er en langsiktig løsning, et pop-up-paradis på festivaler eller for korte turer, så passer Lotus Belle til oppgaven.

Link til Lotus Belle UK: https://lotusbelle.co.uk/

 


 

Om Lotus Belle Nordic-teamet

Lotus Belle Nordic er den offisielle nordiske distributøren av de patenterte Lotus Belle-teltene. Vi er et familiedrevet selskap med base i Sør-Danmark.

Lotus Belle Nordic er en familiebedrift og består av meg, Jørgen Peter og sønnen min Jonas. Jeg oppdaget Lotus Belle-teltene da min kone ønsket å utvikle campingplassen sin. Etter å ha undersøkt litt fant jeg Lotus Belle som vi bestilte et par av, og vi har nå i 4 år opplevd gjestenes dype glede av å være sammen i disse flotte teltene.

 

Etter å ha vært salgsagent i en årrekke ble jeg valgt som offisiell forhandler av Lotus Belle i Norden. Jonas ble en del av selskapet i 2020 og hjelper bl.a. med kundeservice, markedsføring og e-handel.

 

Vi elsker begge den nordiske naturen og har jobbet sammen på Grønland, Island og Norge. Vi setter begge stor pris på å hjelpe kundene våre på best mulig måte, slik at teltene våre kan få et langt og godt liv og skape rammen for mange gode naturopplevelser. 

 

Vi håper du får lyst til å overnatte i telt 😊 Lotus Belle-teamet vil gjøre en innsats for å skreddersy en løsning som passer deg.

 

Vennlig hilsen

 

Jørgen Peter,innehaver

 

Jonas, prosjektleder

 

 


Lotus Belles verdier

Tilbake til naturen

Hos Lotus Belle tror vi at mange har behov for å gjenopprette forbindelsen til naturen og til andre mennesker, både fysisk og mentalt.

 

Dette mener vi kan gjøres ved å tilbringe mer tid med venner og familie i naturlige omgivelser. Og ved å være tilstede i nuet, fri fra det moderne samfunnets krav og forventninger for en stund.

 

Teltene våre tar utgangspunkt i det store fellesrommet. Det sirkulære rommet sies å ha en beroligende effekt på oss mennesker. Og det skal bl.a. fremme likhet, samhold og fellesskap i rommet. Dette harmonerer også med trossystemet til nomadefolket som oppfant jurten i sin tid.

 

Hvis vi kan bidra til at flere får gode opplevelser i naturen med sine nærmeste, har vi nådd målet vårt.