Eventtelt

Se utvalget vårt av gigantiske eventtelt, som er ideelle for fellesområder, større grupper eller arrangementer.

preload spinner

 

Eventtelt – et stort telt for store arrangementer

Spesielle begivenheter og arrangementer krever spesielle innstillinger, og med et eventtelt fra Lotus Belle kan du forvandle et enkelt arrangement til noe ekstraordinært.

Eventtelt trenger ikke være kjedelige eller ordinære. Med Mela eller Mahal fra Lotus Belle får du høy kvalitet og et unikt design som kan skape en vakker og innbydende ramme for alt fra utendørs yoga til social dining i skogen til ekstra overnattingsmuligheter – eller hva du måtte drømme om av pop-up-aktiviteter i naturen.

Det krever ikke byggetillatelse å bruke våre eventtelt til kortere arrangementer, og begge modellene er behandlet for å overholde gjeldende brannsikkerhetskrav.

 

Mela er en stor paviljong med samme form som taket på et stort Lotus Belle-telt. Mela kan brukes som et fint overdekket uteområde for all slags glampingaktivitet. For eksempel etablering av overdekket spiseområde eller et område for avslapning, osv. - kun fantasien setter grenser!      

 

Store telt for unike opplevelser

Hos Lotus Belle har vi to forskjellige eventtelt: Mela og Mahal.

Mela er en stor paviljong designet for å danne en ramme for fellesskap og fellesaktiviteter – for eksempel som overbygd spiseplass, loungeområde eller lignende. Paviljongen gir 38 m2 overbygd areal og kan romme ca. 8 bord/benkesett med plass til 6 personer.

Mahal er for deg som ønsker et eventtelt som byr på ekstraordinær luksus og mye plass. Designet leder tankene mot vakre indiske slott, og med hele 65 m2 boareal med ståhøyde er det virkelig et lite slott i naturen.

Når det kommer til plass kan Mahal romme for eksempel en instruktør og 21 personer som gjør yoga, eller 30 spisegjester for en unik matopplevelse i naturen. Alternativt kan våre store telt brukes til overnatting, og siden det er enkelt og greit å sette opp, kan du raskt utvide rommet og overnattingskapasiteten med et stort telt som Mahal. Sidene kan også tas av, så teltet kan brukes som en stor paviljong dersom det passer bedre til arrangementet.

 

stort telt med ståhøyde
Skal du holde et arrangement, eller har en stor gruppe som overnatter? Da kan vår Mahal være den perfekte, eksotiske rammen for deg.  Mahal har et 65 kvadratmeters boareal med ståhøyde. Sidene (3 stk.) kan tas av og på som man vil. Dermed kan Mahal også brukes som en stor paviljong.

 

En annerledes løsning med luksuriøse eventtelt

Enten du trenger mer overnatting eller du trenger å skape rammen for et utendørsarrangement, kan du med vårt luksustelt skille deg ut fra mengden og skape en annerledes opplevelse for de besøkende.

Mahal eventtelt danner i seg selv en eksotisk ramme for ditt arrangement, men de tre midtstengene i tre og det hvelvede taket gir også mange muligheter til å dekorere vakkert med lyslenker, blomster og vakre møbler. Teltet er designet slik at det kan pakkes i en minivan eller stasjonsvogn, akkurat som det er utviklet slik at det er enkelt å sette opp – slik at du raskt og enkelt kan gjøre klart teltet på akkurat det stedet du drømmer om. Enten det er i naturen, på campingplassen eller i forlengelsen av et lokale.

 

 

FAQ 1:
Q: Hvor mange personer har et stort eventtelt plass til?

A: Vårt store telt, Mahal, har 65 m2 boareal med ståhøyde, og kan romme for eksempel en instruktør samt 21 yogier eller 30 spisegjester – slik at du enkelt kan lage et luksuriøst og annerledes arrangement i naturen med våre luksustelt.

 

FAQ 2:
Q: Kan du overnatte i Mahal?

A: Ja, Mahal kan også brukes til overnatting. Det krever ikke byggetillatelse å bruke våre eventtelt til kortere arrangementer, og Mahal er behandlet for å overholde gjeldende brannsikkerhetskrav.

 

FAQ 3:
Q: Hvor stor er paviljongen deres (Mela)?

A: Mela er en paviljong som byr på 38 m2 overbygd areal og har plass til ca. 8 bord/benkesett med plass til 6 personer.