Informasjonskapsler for Lotus Belle Nordic Aps

Introduksjon

Når du besøker nettsiden vår, samles det opplysninger om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt, og til å øke verdien på de annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at det samles inn opplysninger, bør du slette informasjonskapslene dine (se veiledning), og la være med å bruke nettsiden. Nedenfor har vi utdypet hvilke informasjoner som innsamles, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Informasjonskapsler

Nettsiden anvender informasjonskapsler, også kalt «Cookies», som er en tekstfil som lagres på PC, telefon eller lignende med formål for å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelige koder, som f.eks. virus.

Det er mulig å slette eller blokkere for informasjonskapsler. Se veiledning: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, så vil annonsene kunne bli mindre relevante for deg, og vises hyppigere. Du kan dessuten risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt, samt at det kan være innhold du ikke får tilgang til.

Nettsiden inneholder informasjonskapsler fra tredjeparter som i varierende omfang kan omfatte:

·        Google Analytics

Personopplysninger

Generelt

Personopplysninger er alle informasjoner som i en eller annen grad kan tilskrives deg. Når du benytter nettsiden vår, samler vi inn og behandler en rekke slike informasjoner. Det skjer f.eks. ved vanlig tilgang til innhold, hvis du tilmelder deg vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av tjenester eller utfører et kjøp via nettsiden.

Vi samler inn og behandler typisk følgende typer av opplysninger: Et unikt ID og tekniske opplysninger om din PC, nettbrett eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfanget du selv gir eksplisitt samtykke til og selv inntaster informasjonene, så behandles også følgende: navn, telefonnummer, E-post, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med opprettelse av konto/brukerprofil eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi behandler dine personopplysninger sikkert og fortrolig i overensstemmelse med gjeldende lovgiving, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen.

Dine opplysninger vil alene bli brukt til det formålet de er samlet inn til, og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lengre er relevant.

Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at dine opplysninger utilsiktet eller ulovlig blir slettet, offentligjort, mistet, forringet eller kommer til uvedkommende sin kjennskap, misbrukes eller ellers behandles i strid med lovgivingen.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg, å registrere dine kjøp og betalinger, samt å kunne levere de tjenestene du har etterspurt, som f.eks. å fremsende et nyhetsbrev. Utover dette anvender vi opplysningene til å optimere våre tjenester og innhold.

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares i det tidsrommet som er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke lengre er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjoner slettes.

Videresending av opplysninger

Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.m. videresendes til tredjeparter i det omfanget disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om "Informasjonskapsler" ovenfor. Opplysningene anvendes til målretting av annonsering.

Utover dette, benytter vi en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og skal ikke brukes til egne formål.

Videresending av personopplysninger som navn og e-post m.m. vil kun skje hvis du gir samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse.

Innsikt og klager

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg i et alminnelig format (dataportabilitet). Du kan dessuten til enhver tid gjøre en innsigelse mot at opplysninger brukes. Du kan også trekke samtykket ditt tilbake, slik at det videre ikke blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene som behandles om deg er feil, så har du rett til at de blir rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan gjøres til: jonas@lotusbelle.dk. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Ønsker du ikke lenger at vi skal behandle dine personopplysninger, eller at vi skal begrense behandlingen av dine personopplysninger, så kan du også sende oss en henvendelse om dette til overnevnte epostadresse.

Utgiver

Nettsiden eies og publiseres av:

Lotus Belle Nordic Aps

Vindebyørevej 52

5700 Svendborg

Telefon: 25722615

Email: jpp@lotusbelle.dk