Stargazers

preload spinner

 

Glampingtält till salu - Lotus Belle 6m Stargazer
4 x Lotus Belle 6m Stargazer

Et Stargazer bomullstelt er en unik mulighet til å nyte naturen uten å ofre komforten, og med et stort telt er det plass til både senger og bagasje – og ikke minst å stå oppreist.

Bomullstelt er spesielt kjent for sitt behagelige inneklima. Bomull er et pustende materiale, og selv med mange som overnatter i samme telt er det et behagelig klima som gjør overnatting i naturen til en god opplevelse i all slags vær. Samtidig er et bomullstelt kjøligere om sommeren og varmere om vinteren sammenlignet med et nylontelt, og ikke minst slitesterkt og ekstremt slitesterkt.

Hos Lotus Belle har våre bomullstelt det unike tillegget av vinduer i taket slik at du eller gjestene dine kan sovne med utsikt mot stjernene. Vi kaller dem Stargazers og det er luksuscamping på sitt beste!

 

Glamping telt kjøp - Se stjernehimmelen
Stargazer-modellene er glampingtelt med 360-graders gjennomsiktige paneler i taket som gir panoramautsikt over stjernene om kvelden.

Bomullstelt – et stort telt med ståhøyde

Et bomullstelt er en investering for livet, og det er en unik mulighet til å tilby gjestene en overnattingsopplevelse utenom det vanlige. Med et bomullstelt fra Lotus Belle får du et stort telt med ståhøyde som – avhengig av modell – har plass til alt fra 3-8 personer til luksuscamping.

Kvaliteten på selve teltduken i et bomullstelt er høy, men også tung, derfor er ikke et bomullstelt et telt du bærer på ryggen på tur. Det er derimot en god investering for deg som ønsker å tilby en annerledes naturopplevelse på et mer eller mindre permanent sted, for eksempel i forbindelse med hotell, bed and breakfast og camping eller til arrangementer med overnatting.

Er du i tvil om hvilket telt du skal velge – og om et bomullstelt er den riktige løsningen for deg – så ikke nøl med å kontakte oss. God service betyr alt hos Lotus Belle, og vi står klare til å hjelpe deg med alt fra kjøp av telt til oppstart og etablering av luksuscamping som konsept.

 

Glamping telt til salgs - glamping telt kjøp.
6m Stargazer med kokosteppe

Hvorfor velge et bomullstelt?

Hvis du ikke har mye erfaring med telt, tenker du kanskje at et bomullstelt må være vanskeligere å vedlikeholde og mindre holdbare enn telt laget av syntetiske materialer. Men faktisk er det motsatt. Andre telt kan ikke måle seg med et bomullstelt når det gjelder holdbarhet og pusteevne – spesielt ikke hos Lotus Belle, hvor våre bomullstelt er produsert av en blanding av bomull og polyester og laget av 380 gram per kvadratmeter (gsm) kanvas.

Den høye gsm gjør teltduken sterkere og tyngre, noe som forlenger levetiden betydelig. Samtidig gjør blandingen av bomull og polyester at teltet tørker raskere enn et bomullstelt laget av ren bomull.

I tillegg er de praktiske fordelene med et bomullstelt at de ikke bråker når det blåser, fordi bomullen er ekstremt stabil og blafrer ikke i vinden. Videre er bomullsteltene våre produsert med en teknikk som gjør dem 100% vanntette, slik at du ikke trenger å bekymre deg for vannsøyletrykket.

 

 

FAQ 1:
Q: Hvorfor velge et bomullstelt?

A: Bomullstelt har flere fordeler. For det første har de et ekstremt behagelig inneklima, og i tillegg har bomullstelt god slitestyrke, akkurat som de er 100% vanntette.

 

FAQ 2:
Q: Hva passer et bomullstelt til?

A: Et bomullstelt er tungt og er derfor ikke et du kan bære på ryggen. Det er derimot en god løsning for semi-permanent overnatting – for eksempel som luksuscamping eller ekstra overnattingsmuligheter på hotell, bed and breakfast eller i forbindelse med store arrangementer.

 

FAQ 3:
Q: Skal et bomullstelt vedlikeholdes?

A: Ja. For å øke teltets levetid og motstand mot vind og vær anbefaler vi at du gjør deg kjent med og følger våre offisielle råd til vedlikehold. Det betyr blant annet at du kontinuerlig fjerner urenheter fra teltduken og renser bort vekster i tide, og aldri pakker ned teltet vått.