Overseil, isolasjon, osv.

preload spinner

Varme i teltet – skru opp for kosen med et isolert telt

Camping i lavsesongen kan være en helt spesiell opplevelse hvis utstyret er i orden. Med et isolert telt kan du ligge trygt og varmt mens vinden raser og kulden biter.

Et isolert telt kan gi deg en opplevelse utenom det vanlige. Det er noe helt spesielt med å ligge i en trygg og varm hule – eventuelt med fyr i ovnen – og lytte til den ville og kalde naturen utenfor.

Hos Lotus Belle har vi ulike typer isolasjon og tilbehør som gjør det mulig å campe i midtsesongen – ja, også om vinteren med grundig veiledning først. Velger du riktig tilbehør får du et luksustelt som lett kan konkurrere med bittesmå hus, campingvogner, hytter, yurter og lignende overnattingsmuligheter med utvidet sesong, og vår isolasjon passer naturligvis til alle våre telttyper.

 

Isolert telt for vintercamping
5m Stargazer med isolasjon og Frontier Plus teltovn

 

Glamping – luksustelt med teltovn

Ønsker du å tilby gjestene dine en unik mulighet til å overnatte i naturen uten å gå på kompromiss med komforten, så er et isolert telt fra Lotus Belle et godt valg. Vårt isolasjonslag er laget av vattert polyester, og i kombinasjon med en teltovn vil det ikke være noe problem å holde varmen – selv i de kalde månedene. I tillegg kommer isolasjonen i ett stykke og er enkel å montere.

I tillegg til å isolere selve teltet anbefaler vi at du investerer i isolasjon til gulvet og evt. en plattform/fast gulv for at teltet skal komme bort fra den kalde bakken. I tillegg er det, til tross for både isolasjon og teltovn, nødvendig med gode dyner og puter samt eventuelt skinn, sovepose og/eller el-laken for å holde varmen dersom du skal på overnatting i de kaldeste månedene.

Men opplevelsen er absolutt verdt det!

 

Ta ekstra vare på teltet ditt

Et isolert telt forlenger sesongen betraktelig, og velger du i tillegg et telt med stekeovn får du ekstra muligheter for overnatting i vinterhalvåret. Men å la teltet stå ute hele året krever ekstra stell og vedlikehold – blant annet for å holde fuktskader i sjakk – og derfor anbefaler vi at du kontakter oss for veiledning om vinterbruk.

En av de helt spesielle opplevelsene som vinterglamping kan gi, er den fredfulle følelsen som sprer seg gjennom kroppen når du sitter inne i det varme teltet ditt og ser ut på snøen som faller. Selv om det er en vakker opplevelse, stiller det også krav til deg som telteier. Det må ikke være mer enn 4-5 cm snø på teltet, ellers risikerer det å sprekke på grunn av vekten.

Vi kan imidlertid hjelpe deg med alt dette når du kjøper et av våre luksustelt. God service er en av våre kjerneverdier, og vi står klare med all veiledning du trenger.

 

FAQ 1:
Q: Kan alle telt fra Lotus Belle isoleres?

A: Ja, vår isolering er tilpasset teltene, slik at du beholder vinduer og dører, og slik at du kan supplere isolasjonen med en teltovn.

 

FAQ 2:
Q: Er isolering nok for vintercamping?

A: Skal du overnatte i telt i de kalde vintermånedene, anbefaler vi å supplere isoleringen med gulvisolasjon og en teltovn. I tillegg må du ta med gode dyner og puter samt evt. skinn/sovepose og/eller el-laken.

 

FAQ 3:
Q: Kan et isolert telt brukes når det snør?

A: Det er en fantastisk opplevelse å ligge i telt når det snør, men det er viktig å sørge for at det er maks 4-5 cm snø på teltet, ellers risikerer det å sprekke. Du kan slå snøen vekk med en kost fra innsiden. Oppvarming av teltet vil hjelpe snøen med å smelte.