Telt

De forskjellige modellene

1. Hybrid-modellene har myggnett i dør og vinduer,

2. Deluxe-modellene har 2 dører,

3. Hybrid Deluxe-modellene har 2 dører og myggnett i alle dører og vinduer, og

4. Stargazers er alle Hybrid Deluxe-modeller med vinduer i taket.

 

Se en presentasjon av produktene våre i vår produktkatalog her.

 

preload spinner

 

Glampingtelt til salgs – høy kvalitet til luksuscamping

Et glampingtelt er mer enn bare et telt. Det er et luksustelt som lar deg oppleve gleden ved å sove ute i naturen uten å gå på kompromiss med hverken plass eller kvalitet.

Vil du tilby overnattingsgjester en unik naturopplevelse med fuglekvitter, frisk luft og den fortryllende følelsen av å sove i telt, men uten de ikke fullt så gunstige sidefordelene til et fuktig telt uten plass til verken bagasje eller å stå oppreist? Da kan et glampingtelt fra Lotus Belle være den perfekte løsningen.

Uansett om du ønsker å bruke et glampingtelt til barnefamilier, romantiske ferier for to eller som et supplement til andre overnattingsmuligheter, har vi i Lotus Belle Nordic det riktige teltet, og vi hjelper deg gjerne med å finne det luksusteltet som møter dine behov. Se alle våre glampingtelt til salgs her.

 

Lotus Belle er den perfekte løsningen for de som ønsker å supplere ekstra komfort til den tradisjonelle campingopplevelsen. Enten det er en langsiktig løsning, et pop-up-paradis på festivaler eller for korte turer, så passer Lotus Belle til oppgaven.

 

Kjøpe glampingtelt? En god investering med kort tilbakebetalingstid

Glamping er en overnattingsform som har blitt veldig populært i Norge så vel som i utlandet de siste årene. Dette skyldes i stor grad muligheten til å komme seg ut i naturen uten å gå på kompromiss med komforten, og samtidig er det en god mulighet til å utvide overnattingskapasiteten enten midlertidig eller permanent uten å sprenge budsjettet.

Telt med ståhøyde, som de du finner i vårt sortiment, gir brukeren en helt annen opplevelse enn tradisjonell overnatting i telt. På relativt permanente steder er det også mulig å innrede teltene med komfortable senger og utstyr som møter det moderne menneskets behov for komfort og luksus, slik at glamping blir et eksotisk tilbud for kunder på hoteller, bed and breakfast og campingplasser, samt for arrangementer som bryllup og andre store fester.

 

Hva bør du tenke på før du investerer i et glampingtelt?

Å gjøre deg kjent med alternativene for glamping og luksustelt kan være en vanskelig oppgave, men de grunnleggende elementene du må vurdere er størrelsen på teltet, samt hvem som skal bruke det; for eksempel om du trenger et familietelt eller et stort telt for par.

Hos Lotus Belle kan vi hjelpe deg med veiledning til både kjøp av glampingtelt samt oppstart og etablering av glamping som konsept. Vi har produsert glampingtelt siden 2012, og teltene våre holder ikke bare en utrolig høy kvalitet, de har også et unikt design som gjør dem romsligere enn de fleste lignende telt på markedet.

Materialet på luksusteltene våre er utviklet med en teknikk som gjør at de egner seg til semi-permanent bruk, og de kan også brukes i all slags vær, hvis du for eksempel monterer teltet på en plattform med presenning og isolasjon. I tillegg skal glampingteltene vedlikeholdes i henhold til forskriftene og oppbevares riktig utenom sesong – men så får du også et telt som kan brukes år etter år.

 

 

FAQ 1:
Q: Hva er glamping?

A: Glamping kan best beskrives som luksuscamping. Begrepet "glamping" er sammensatt av de to ordene "camping" og "glamour".

 

FAQ 2:
Q: Hvor mye koster et glampingtelt?

A: Glampingtelt finnes til mange forskjellige priser, og det er viktig å huske på at pris og kvalitet som regel går hånd i hånd. Hos Lotus Belle ligger prisen på ca. 19 000 kr for den minste modellen, og ca. 51 000 kr for den største modellen med mye plass og utsikt mot nattehimmelen.

 

FAQ 3:
Q: Kan jeg kjøpe glampingtelt med innredning?

A: Hos oss kan du kjøpe skreddersydde tepper samt andre essensielle ting til teltet ditt, som inngangsparti, isolasjon, teltvarmere og ekstra takbeskyttelse. Vi selger ikke senger, møbler mm. for øyeblikket.