Telt

De forskjellige modellene

1. Hybrid-modellene har myggnett i dør og vinduer,

2. Deluxe-modellene har 2 dører,

3. Hybrid Deluxe-modellene har 2 dører og myggnett i alle dører og vinduer, og

4. Stargazers er alle Hybrid Deluxe-modeller med vinduer i taket.

 

Se en presentasjon av produktene våre i vår produktkatalog her.

 


 

 

Lotus Belle fremstiller og selger luksuriøse kanvastelt av høy kvalitet til kunder over hele verden. Teltene våre er ideelle for en glamorøs campingtur i friluft, eller som en fast del av innredningen i hagen eller ved hytta om sommeren. Mange leier også ut våre telt profesjonelt - som et "hotellrom i naturen".

 

Lotus Belle teltet er laget av slitesterk polybomull, som er en blanding av bomull og syntetstoff som får ut det beste av begge materialene. Den vakre beige fargen gir et fint lys, og teltstoffets pustende og slitesterke bomull holder både regn og mugg unna. Vår duk er behandlet mot brann/flammehemming og mugg/skimmel, har UV-motstand og vanntetthet og overholder alle EU-forskrifter. Vekten på duken etter behandlingene er 380 gram per kvadratmeter, noe som trumfer de aller fleste teltene på markedet.

 

Med to til fire vinduer og ventilasjonsluke øverst er det lett å lufte ut og slippe inn frisk luft. Dørene har praktisk glidelås og høyde på 170 cm. Døren og vinduene er utstyrt med myggnetting, slik at du unngår ubudne insekter. Teltet har avtagbart og vanntett gulv i PVC.

 

Du kan lese mer om teltets materialer her.